Kontaktujte nás
Nabízíme komplexní osobní asistenci, abyste mohli z MyHeritage vytěžit maximum.
Náš tým péče o zákazníky nabízí podporu v jazyce čeština a 16 jiných.
Navštivte Centrum nápovědyNapište nám zprávu
NápověduNapište nám
Zavolejte nám na bezplatnou linku
ZeměTelefonní čísloProvozní doba
Austrálie +61 1800 731 768Neděle až čtvrtek, 17:00 - 7:00 AEDT a pátek 17:00 - 1:00 AEDT
Belgie +32 800 26 102Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Dánsko +45 808 201 32Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Francie +33 8050 800 98Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Irsko +353 1800 817 330Neděle až čtvrtek, 6:00 - 20:00 GMT a pátek 06:00 - 14:00 GMT
Izrael +972 1801 2222 99Neděle až čtvrtek, 08:00 - 22:00 IST a pátek 08:00 - 16:00 IST
Jižní Afrika +27 800 980 785Neděle až čtvrtek, 8:00 - 22:00 SAST a pátek 08:00 - 16:00 SAST
Kanada +1 844 921 2230Pondělí až pátek, 9:00 - 19:00 EST
Nizozemí +31 (0) 800 24 00013Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Norsko +47 800 24 741Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Nový Zéland +64 (800) 995-069Neděle až čtvrtek, 19:00 - 9:00 NZDT a pátek 19:00 - 03:00 NZDT
Německo +49 800 589 3922Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Rakousko +43 800 80 2582Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Spojené království +44 80 0098 8125Neděle až čtvrtek, 6:00 - 20:00 GMT a pátek 06:00 - 14:00 GMT
Spojené státy americké +1 877 432 3135Pondělí až pátek, 9:00 - 19:00 EST
Španělsko +34 900 838 969Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Švédsko +46 20 889 289Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Jiné lokality +1-385-313-9758 *Od neděle do čtvrtku, 06:00 – 20:00 GMT a v pátek 06:00 – 14:00 GMT

*Mohou být účtovány poplatky, pro podrobnosti se obraťte na svého telefonního operátora

Austrálie
Neděle až čtvrtek, 17:00 - 7:00 AEDT a pátek 17:00 - 1:00 AEDT
Belgie
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Dánsko
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Francie
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Irsko
Neděle až čtvrtek, 6:00 - 20:00 GMT a pátek 06:00 - 14:00 GMT
Izrael
Neděle až čtvrtek, 08:00 - 22:00 IST a pátek 08:00 - 16:00 IST
Jižní Afrika
Neděle až čtvrtek, 8:00 - 22:00 SAST a pátek 08:00 - 16:00 SAST
Kanada
Pondělí až pátek, 9:00 - 19:00 EST
Nizozemí
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Norsko
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Nový Zéland
Neděle až čtvrtek, 19:00 - 9:00 NZDT a pátek 19:00 - 03:00 NZDT
Německo
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Rakousko
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Spojené království
Neděle až čtvrtek, 6:00 - 20:00 GMT a pátek 06:00 - 14:00 GMT
Spojené státy americké
Pondělí až pátek, 9:00 - 19:00 EST
Španělsko
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Švédsko
Neděle až čtvrtek, 7:00 - 21:00 SEČ a pátek 7:00 - 15:00 SEČ
Jiné lokality
Od neděle do čtvrtku, 06:00 – 20:00 GMT a v pátek 06:00 – 14:00 GMT

*Mohou být účtovány poplatky, pro podrobnosti se obraťte na svého telefonního operátora